Fjorårets nummer to er tilbake!

Foto: Yle/Mona Salminen, Milla Määttä

I forårets konkurranse ble hun nummer to, og i år er hun tilbake for å delta i åpningsnummeret. Vi snakker selvfølgelig om fyrverkeriet Erika Vikman!

Tidligere ble det kjent at årets programleder Antti Tuisku også vil stå for åpningsnummeret i årets UMK og at han vil få selskap på scenen, Nå har den finske kringkasteren YLE avslørt at dette er Erika Vikman som ble nummer to i fjorårets utgave av UMK med sangen «Cicciolina».

Etter Erika avsluttet som nummer to i fjorårets konkurranse, har hun gitt ut singelen «Syntisten pöytä», som i likhet med «Cicciolina», ble en stor hit i Finland. Hun ble også nominert i årets Emma Awards, både i kategorien Årets Sang (med «Syntisten pöytä») og i kategorien Årets finske artist eller band.

Vi koster på oss ett gjenhør og ett gjensyn med Erikas «Cicciolina»:

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien