Spania har valgt sitt bidrag til Rotterdam

Foto: Javier Gonzáles / Eurovision.tv

I forrige uke avslørte den spanske kringkasteren RTVE at publikum skal kunne velge låten som skal representere Spania i Eurovision Song Contest 2021 i Rotterdam. I kveld skulle Spania velge mellom to sanger som artisten Blas Cantó framførte i den nasjonale finalen «Destino Eurovision». 

Det sto mellom «Memoria» som er en uptempo låt med mye perkusjon og kraftig stemmespill og «Voy a quedarme» som er en kraftfull og rørende ballade. Folk fra hele verden fikk muligheten til å stemme på favorittlåten. Etter stemmegivningen ble det klart at Blas Cantó skal fremføre «Voy a Quedarme» i Rotterdam. 

Den spanske finalen hadde ikke bare de to finalelåtene å by på. I tillegg fikk vi se flere store artister, blant annet kjente Eurovision-ansikter som Pastora Soler og Edurne. 

Hva synes du om vinnerlåter?  

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien