San Marino presenterer sin låt

Foto: Panini S.P.A

Dagen har endelig kommet, San Marino og Senhit er klar med sitt bidrag til årets Eurovisionfinale!

Og hvilken låt vi får presentert! Senhit har gjennom det siste året forberedt seg til Eurovision med sin #FreakytriptoRotterdam der hun har laget sine egne versjoner av gamle eurovision-slagere. Sist i rekken var Israels vinner fra 2018, Toy.

Årets bidrag fra San Marino heter «Adrenalina» og med seg på laget har Senhit fått med seg rapperen Flo Rida, som også var med å booste Slovakias bidrag i 2011. Det er ikke sagt om Flo Rida blir med på scenen i Rotterdam i mai, men la oss håpe at San Marino kan gjøre det bra i år og slå sin beste notering, en 19.plass fra 2019.

Røtter er viktige for Senhit, og derfor sørget hun for at to instrumenter fra foreldrenes hjemland Eritrea ble blandet inn i sangens miks: en krar (en skålformet lyre) og kebero (dobbelhodet, konisk håndtromme) kan høres gjennom hele sporet. Om sin musikk og årets låt sier hun:

«Jeg vil alltid ha eventyr, spenning, nye opplevelser og å leve i 360 grader! ‘Adrenalina’ representerer meg best med sin blanding av internasjonal elektro-pop og raffinerte lyder av instrumenter som kommer fra Eritrea! Derfor bestemte jeg meg for å ta det med til Eurovision-scenen. «

Senhit og San Marino skal opptre i semifinale 2 den 20.mai. Blir det et skikkelig adrenalinkick? Her kan du høre låta:

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien