Så er Nord-Makedonia klar!

Foto: Riste Filipov

Vasil Garvanliev er endelig klar med låta for Nord-Makedonia. Låta heter «Here I stand»

I januar i år ble det kjent at Nord-Makedonia ville gi Vasil Garvanliev en ny sjanse i Eurovision etter at alt ble avlyst i fjor. Låta i år heter «Here I stand» og er skrevet og komponert av Vasil, sammen med Borče Kuzmanovski & Davor Jordanovski som har jobbet med Vasil før. Låta, som er litt av et internasjonalt puslespill, ble spilt inn live med orkester i det velkjente studioet «Fames» som ligger i Skopje i Nord-Makedonia. Koret ble tatt opp i Chicago, med tidligere medlemmer av Chicago Children’s Choir, som Vasil var medlem av da han bodde i Chicago som barn, og pianisten satt i Toronto. Resultatet har blitt magisk og stort i følge Vails uttalelser i sosiale medier.

Så gjenstår det å se om han kan være med å kjempe om en plass i toppen, med sin «Here I stand». Her er låta, hva syns du?

https://www.youtube.com/watch?v=HbXczPgRI7Y
Del:
Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Relaterte artikler
Italia 2022
Intervjuer

2022: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2022
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien