«Je me casse» for Malta!

Foto: Dunskie Borg

Malta blir representert av Destiny med låten «Je me casse» i Rotterdam.

Den tidligere Junior Eurovision Song Contest-vinneren Destiny er tilbake med sin kraftfulle stemme, og denne gangen med låten «Je me casse», direkte oversatt betyr det «jeg knuser», men det kan også være slang for «jeg går herifra» eller «jeg drar min vei». Dette er en gladlåt med et soul- og Charleston-preg over seg, og akkurat som fjorårets bidrag så inneholder den en god dose gospel.

Låten er en ode til alle kvinner. Den forteller historien om en mann som prøver å komme seg innpå henne, ved hjelp av klisjéer og en drinker. Men kvinnen har ingen interesse og er frustrert over forsøket hans. Hun er selvsikker, og hun vet hva hun vil. Og alt hun vil er å ha det gøy på dansegulvet.

Fjorårets «All of My Love» ble en stor favoritt blant fansen og på oddsen, tror du at «Je me casse» har det samme potensialet for Malta i år?
Her er sangen:

Del:
Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Relaterte artikler
Torino 2022
Intervjuer

2022: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2022
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien