Første livefremføring av låta gjennomført!

Foto: Arturs Martinovs / Eurovision.tv

I forrige uke ble bidraget som Samanta Tīna skal delta med i Eurovision Song Contest sluppet.

Låta Latvia og Samanta Tīna skal delta med heter «The Moon Is Rising». Nå har hun hatt sin første liveopptreden med låta, noe som kan være med å gi oss et pekepinn på hvordan det kan bli i Rotterdam i mai.

Den første liveopptreden av låta ble holdt på Zelta Mikrofons (the Golden Microphone Awards). Dette er Latvia sin årlige «Spellemannsprisen» der de hedrer musikkindustrien.

Liveopptreden

Dette er en låt som krever en skikkelig sterk vokal, og det ser vi Samanta klarer å levere! Her hadde hun tre korister med seg, men mer for å gi låta et element enn at det skal hjelpe hennes vokal.

I denne sendingen ser vi også at hun har 16 stykker på scenen. Det betyr at det vil bli kuttet en del i hennes Eurovision-opptreden da det er lov til å ha bare seks på scenen. Her får man da se om man kan bruke opptak av koristene og satse på danserne, eller om man skal mindre dansere og med korister.

Uansett kommer Samanta Tina til å gi oss et show i Rotterdam!

Samanta Tinas reise mot Eurovision

Samanta er en av de artistene som skulle delta i Eurovision Song Contest i 2020. Hun vant den latviske nasjonale finalen Supernova med låta «Still Breathing».

Etter at Eurovision i 2020 ble kansellert var det litt usikkerhet om hun skulle få delta for landet sitt i 2021. I Eurovision: Europe Shine a Light ble det offentliggjort at hun hadde blitt internt valgt for å delta for Latvia i Eurovision Song Contest i 2021.

Hva synes du om livefremføringen og låta?

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien