Blåsemafian blåser videre med ny låt! Hør den her!

Foto: Robin Boe

De tok hele Norge med storm i Melodi Grand Prix. Med en topp 4 plassering i baklomma hviler ikke Blåsemafian på laurbærene. I dag har de slippet ut sin neste singel, «High on You»!

Blåsemafian deltok med låta «Let Loose» i årets Melodi Grand Prix. De vant den første delfinalen og fikk dermed finaleplass. I finalen klarte de å blåse seg helt til en topp 4 plassering. Siden har låta «Let Loose» fått over 1,2 millioner streams på Spotify, og dette er bare starten på en spennende reise!

I dag slapp Blåsemafian ut sin nye låt «High on You». Dette er i et samarbeid med den unge, lovende norske popartisten Henrik Heaven. Blåsemafian og Henrik Heaven gjestet fredag God Morgen Norge der de fremførte sangen live for aller første gang på TV.

Hør låta her

«High on You» representerer en videreføring av den nasjonale bevegelsen iverksatt av Blåsemafian. Bevegelsen har fokus på mestringsfølelse, samhold, og fellesskap, og skal bygge bro mellom musikkmiljøene i Norge.» Vi er takknemlige for den enorme støtten vi har fått fra korpsnorge, og gleder oss til å fortsette arbeidet med bevegelsen gjennom dette singelslippet.»

Jørgen Lund Karlsen – saxofonist i Blåsemafian.

Let Loose-bevegelsen

I løpet av sin deltakelse i Melodi Grand Prix har Blåsemafian laget et stort engasjement i det norske kropsmiljøet. «High on You» er en forlengelse av Let-Loose-bevegelsen. Korpsnoter og playalong til den nye låten vil være tilgjengelig på nett via notebutikken. Den 06. april vil det holdes en live session for korpsmiljøet.

Her sier Jørgen Lund Karlsen i Blåsemafian at de håper at arrangementet og låtslippet blir med på å motivere unge og eldre korpsmusikere. Han sier også at det er kjekt å skape digitale arrangement med nytt repertoar for å gi musikantene noe å øve på og se frem til. Det vil også etter hvert komme ut en dansevideo etter hvert.

Egen låtskrive-camp

Låta «High on You» ble til i fjor under en egen låtskrivings-camp. Blåsemafian samlet seks produsenter, og over et tre dagers camp ble det laget seks nye låter. Disse låtene vil bli sluppet utover våren og sommeren.

Med seg på vokal er artisten Henrik Høven. Han slapp sin første EP i 2019. Han har også vært med i Melodi Grand Prix junior i 2013.

Disse låtene skal være ta sin del av Let Loose-bevegelsen og bidra til nytt repertoar for korps. Alle produsentene satt på hvert sitt rom, og vi samarbeidet på kryss og tvers. I det første rommet ble «High on You» til. Det er utrolig inspirerende å jobbe med nye artister. Vi ønsker å jobbe tett med andre unge artister og spille hverandre gode.

Jørgen Lund Karlsen – Saxofonist i Blåsemafian.

Målet til Blåsemafian er at Let Loose-bevegelsen skal være en brobygger mellom korpsmusikken, kor og dansemiljø – der alle skal kunne spille, synge og danse med hverandre. Forgjengeren «Let Loose» var mer inspirert av elektronisk dansemusikk (EDM). Den nye låta «High on You» har en mer popvibe over seg.

Foto: Julia Marie Naglestad/NRK

Låta handler om den gode følelsen man får når man blir litt forelska. Det er bare good vibes! Det trenger vi nå etter en ny runde med lockdown og tunge tanker.

Jørgen Lund Karlsen – Saxofonist i Blåsemafian.

Etter Melodi Grand Prix tok Universal Music kontakt med Blåsemafian. Når de hørte låten «High on You» inngikk de et samarbeid til singelslippet.

Vi gleder oss til fortsettelsen!

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien