Flo Rida in da house?

Foto: Fabrizio Cestari

San Marino slo på stortromma i år, og Senhit presenterte oss for en fabelaktig hit med sin «Adrenalina». Mange ble overrasket over å høre den verdenskjente rapperen Flo Rida som hadde bidratt til låta.

Så klart begynte spekulasjonene å flomme. Skal han være med på scenen i Rotterdam? Vil det la seg gjøre? Vil han være tilgjengelig for dette? Spørsmålene var mange, men svarene få.

I dag kom uttalelsen på twitter der Senhit bekrefter at «dersom det lar seg gjøre, vil Flo Rida bli med på scenen i mai. Han hørte sangen, likte den og ville delta, så jeg inviterte han til Eurovisionscenen i San Marino»

Uttalelsen bekrefter at Flo Ridas deltagelse vil være avhengig av situasjonen angående den nåværende Covid-19-pandemien. Selv om det forventes at mange delegasjoner vil opptre live fra Rotterdam selv, er det tiltak som krever at alle delegasjoner skal filme en forhåndsinnspilt forestilling, som vil bli brukt hvis de ikke kan opptre i Rotterdam. Det er også verdt å merke seg at Flo Rida er basert i Amerika, så et annet sett med regler kan være på plass som begrenser muligheten for at han vises live i Rotterdam.

Tror du rapperen kommer til å delta i Rotterdam?

Del:
Relaterte artikler
EBU
2023: Alle låtene
Intervjuer
2023: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien