HØR Go_A med SHUM live!

Foto: Oleksander Vansovych

Har du lurt på hvordan Go_A er live? Hvordan det ukrainske bidraget vil høres ut live? Det har i alle fall undertegnede. Nå har vi svaret!

Det er alltid spennende å høre bidrag til Eurovision live før de skal stå på scenen i Rotterdam. Og nå har Ukraina gitt oss deres låt, nesten i sin helhet live for oss! Go_A stilte den 16. mars opp i et morgenshow på Ukrainsk TV og fremførte sitt bidrag «SHUM» live. Med musikkvideoen i bakgrunnen og passende antrekk i sort fikk vi servert et bidrag der vokalen var i undertegnedes ører on point! Så det er ingen tvil om at Ukraina virkelig kan levere live!

Hør bidraget under i denne tweeten her:

Ingen tvil om at Ukraina med GO_A virkelig presterer live!

«HALLO, Євробачення!» vlogg

Den ukrainske kringkasteren UA:PBC har nå lansert en vloggserie under tittelen «“HALLO, Євробачення!” (HALLO, Eurovision!). Denne vloggen skal gå på deres digitale plattformer og er ment å bringe seere og fans nærmere Go_A i det de forbereder seg til å innta Europa med en god del ШУМ (SHUM) som betyr bråk eller støy.

Verten av vloggen Anna Tulieva hadde følgende å si:

«Vi startet vloggen «Hallo, Eurovision!» for å avsløre mer om forbredelsene av den ukrainske deltagelsen til årets konkurranse. Seerne kan forvente en egen historie om hvert medlem av bandet. Vi har mye å vise til, ettersom hvert av Go_A medlemmene har en unik historie det er verdt å vite om.»

Den første episoden dekker opptaket av deres musikkvideo, og tar deg behind the scenes på videoen der de vekker våren til liv, som er det låten handler om. Vi får høre fra bandmedlemmene og regissøren av videoen Maksym Tuzhylin.

I den andre episoden byr frontkvinne Kateryna Pavelenko deg hjem til litt linsesuppe. Hun forteller blant annet barndomsdrømmene sine, og hvordan hun oppdaget musikken.

Heldigvis med engelsk undertekst!

Heldigvis vil denne serien få engelske undertekster, så vi alle kan følge spent med på deres reise mot Rotterdam. Nye episoder vil slippes hver Onsdag på UA:PB sin YouTubekanal, samt Facebook og Instagram. Så du kan få med deg vloggen på den plattformen du selv måtte ønske.

Så hva tenker du om liveversjonen? Er du fornøyd? Og hvordan tror du det hele blir i Rotterdam med sceneshow og hele pakken? Og sist men ikke minst. Skal du følge vloggen? Del det med oss i escNorge på Facebook da vel!

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien