Hooverphonic: – Rotterdam er bare en time unna, det hadde vært bedre med Oslo Spektrum

Foto: (c) Zeb Daemen

I et trivelig intervju med de belgiske representantene forteller de escNorge om året som har gått, ny musikk og hvordan det er å jobbe sammen igjen.

Hooverphonic, ble valgt internt av VRT til å representere Belgia i Rotterdam 2020, men da Eurovision ble avlyst ble det tidlig klart at de fikk sjansen på nytt igjen i 2021. Nå, ett år senere, har Geike returnert som bandets vokalist, de har et nytt album på vei og til høsten håper de det blir mulig å dra på turné igjen.

Se vårt intervju med den glade trioen:

«Det er fint i Rotterdam, men vi har vært der mye og vi kan jo sykle dit. Det hadde vært bedre med Spektrum i Oslo for eksempel», fleiper Alex Callier i intervjuet med escNorge.

Nytt album og turné

Hooverphonic deltar i første semifinale, tirsdag 18. mai, med sangen «The Wrong Place». ESC-bidraget er også deres første singel fra det kommende albumet «Hidden Stories» som slippes den 7. mai.

Bandet håper det blir mulig å legge ut på turné til høsten og kan allerede nå avsløre stedene de har planlagt å besøke. De utelukker ikke at det kan bli et besøk til Norge etter hvert.

Foto: (c) Zeb Daemen

Vi takker Raymond, Alex og Geike for et veldig trivelig intervju og ønsker de lykke til på ferden mot Rotterdam!

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien