Kjente ansikter i Let’s Dance Sverige!

Foto: Mandy Pettersen / escnorge.no

Det er et ørlite Eurovisionstjernedryss over den pågående sesongen av Sveriges svar på Skal vi danse.

Sesong nummer 16

Programmet som er inne i sin 16.ende sesong har fått nye programledere, og en av dem kjenner vi Eurovisionfans veldig godt til. Petra Mede, kjent som programleder for Eurovision Song Contest i både 2013 og 16 sammen med Måns Zelmerlöv, leder den pågående sesongen sammen med David Lindgren. David er kjent som sanger, musikalartist og programleder. Det nye makkerparet overtar for Tilde De Paula Eby og David Hellenius som har ledet programmet i flere år.

Slett ikke en främling!

Carola Häggkvist, kjent som bare Carola er en av de kjendisene som svinger seg på parketten under årets sesong. Den velkjente artisten for oss Eurovisionfans satser på å fange både dommere og TV-seere som en stormvind der hun svinger seg på parketten med sin dansepartner Tobias Karlsson. Og hvem vet? Kanskje hun er `’Invincible’ og vinner hele greia? Det gjenstår å finne ut. Foreløpig har hun danset både tango og cha cha, og er fortsatt med i dansen. Under premieren klatret Carola til topps, og ble kveldens vinner.

Vi i escNorge ønsker både Petra og Carola masse lykke til!

Del:
Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Relaterte artikler
Torino 2022
Intervjuer

2022: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2022
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien