TIX: Klatrer på oddsen! Hvor kan dette bære?

Foto: Julia Marie Naglestad/NRK

I følge Eurovisionworld.com sin odds har TIX i dag klatret på oddsen til topp 10!

På oddsen til Eurovisionworld har TIX klatret til en topp 10. plass. Han har i de siste ukene ligget rundt en 11. og 12. plass.

I det siste har TIX vært veldig opptatt med å både lage en historien bak video for Eurovision Song Contest og ikke minst ved å ha to spellemannsnominerte låter til årets låt.

Historien bak TIX

I historien bak videoen forteller TIX om seg selv om ensomheten, annerledeshet og det å være redd. Men at med TIX at han blir sterk og en beskytter av alle som føler seg utenfor.

Spellemann

Denne uken ble det også offentliggjort at TIX er nominert med to låter til Spellemannsprisen for årets låt. Dette er hans låter «Karantene» og «Kaller På Deg». Her konkurrerer han blant annet med Dagny, CLMD & Tungevaag, Frida Ånnevik & Chris Holsten, Julian Bergan & Seeb, Kygo feat. One Republic og Alan Walker & Ava Max.

Her kan du stemme på din favoritt.

Oddsen i Eurovisionworld

På oddsen hos Eurovisionworld ligger TIX nå på en 10. plass og har en 3% sjanse til å vinne hele konkurransen. Han ligger også på en 5. plass når det gjelder å kvalifisere seg til finalen av årets Eurovision Song Contest. Selv om dette er bare odds og spekulasjoner er nå alle konkurrentene til TIX klare. Det kan gi en pekepinn på hvordan det vil gå i Rotterdam i mai. Uansett er det gledelige nyheter å se at TIX og «Fallen Angel» klatre på oddsen!

Per nå er det Malta og Destiny med «Je Me Casse» som ligger øverst på oddsen til å vinne årets Eurovision Song Contest i Rotterdam.

Sjekk ut TIX sine konkurrenter her

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien