Dette er panelet i «Adresse Rotterdam»

Foto: Julia Marie Naglestad / NRK

Denne uka er NRK i gang med å spille inn årets fire programmer av «Adresse Rotterdam». Disse skal sendes hver lørdag fra og med lørdag 17.april og fram til Eurovision-uka som avsluttes med finale i Rotterdam 22.mai.

Stian Torbjørnsen, bedre kjent som Staysman, har på sin instagramkonto lagt ut bilder fra innspillingen denne uka. Og siden han neppe er der som lydteknikker, kameramann eller programleder så er det vel grunn til å tro at han er en del av årets panél som skal si sin mening om årets Eurovision-låter.

På bildene som han har lagt ut så er det ingen tvil om at redaktør i KK Ingeborg Heldal også har plass i panélet. På bildene er det også ganske tydelig at Kevin Vågenes er i panélet. Kevin Vågenes var også en av dommerne under MGP-kvelden under fjorårets Stjernekamp.

Den siste deltakeren ser også ut til å være hentet ut av blant annet Stjernekamp. Artisten Regina Tucker, under artistnavnet Myra, som også var med i Stjernekamp 2020, er såvidt vi kan se av bildene tredje person i panélet.

I tillegg blir det også i år en fan-jury hvor en del utplukkede fans får si sin mening. Tidligere i vår inviterte NRK interesserte fans til å sende en video av seg selv for å melde seg som interessert i å være en del av juryen.

Programleder i årets sesong er, som tidligere år, Marthe Stokstad. Som ikke bare er programleder for «Adresse Rotterdam», men også kommentator for årets Eurovision fra Rotterdam.

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien