TIX spiller inn musikkvideo

Foto: Julia Marie Naglestad/NRK

I dag starter Andreas Haukland, bedre kjent som TIX, innspillingen av musikkvideoen til «Fallen Angel» og «Ut av mørket». Det forteller han selv på Instagram Story i dag.

Tradisjonelt har Norge stort sett profilert låta si med opptak fra den nasjonale finalen. Men det har skjedd flere ganger at videoen til et norsk Eurovision-bidrag har gitt låta et skyv oppover på ulike lister. Fra Norge er det nok å nevne videoen til Alexander Rybak i 2018 som på lanseringsdagen havnet på YouTube listen over de meste sette. Vi kan nevne Mørland og Debrah i 2015 som ble en snakkis som ga Norge mye ekstra oppmerksomhet. Også KEiiNOs lekne musikkvideo av «Spirit in the sky» i 2019 ga mye oppmerksomhet fan-pressen og hos publikum.

Siden det har vært få nasjonale finaler rundt om i Europa i år er det enda flere land enn vanlig som profilerer sitt bidrag med musikkvideoer. Alle disse er nå yesterdays news. Når Andreas er ferdig med sin TIX-video, vil det forhåpentligvis vekke ny oppmerksomhet rundt det norske bidraget ute i Europa.

Her er det som per i dag er Norges offisielle presentasjon av «Fallen Angel»:

Det er foreløpig ikke kjent når videoen kommer til å ha premiere. Men når det skjer, så får dere vite om det her på escNorge!

Mens vi venter på årets musikkvideo kan vi kose oss med en video som vakte stor oppmerksomhet i 2015:

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien