Intervju med Samanta Tina: Jeg ønsker å fremme likeverd og det unike med hvert et menneske!

Foto: Foto: Artūrs Martinovs

I et utrolig hyggelig intervju med den latviske representanten Samanta Tina, forteller hun at hun er klar for å gi oss et utrolig bra show i Rotterdam! Samt har hun snakket om kontroversjene rundt musikkvideoen i hjemlandet.

Samanta Tina vant den nasjonale finalen av Supernova 2020 med låta «Still Breathing». Etter at Eurovision Song Contest i fjor ble avlyst ble hun også en av de første som fikk vite at hun skulle få representere landet sitt i 2021.

Låta til Samanta Tina heter «The Moon Is Rising». Låta er skrevet av Samanta Tina selv, samt et samarbeid med Aminata som representerte Latvia i Eurovision Song Contest i 2015 med låta «Love Injected.

I hjemlandet har det vært opprør rundt hennes musikkvideo. Konservative har ønsket å fjerne Samanta Tina fra Eurovision Song Contest etter at det ble laget en video der to likekjønnede kysser. Dette skal visst nok ha fått mange konservative til å se på musikkvideoen som en skandaløs video. Rundt et spørsmål vi stilte rundt hva hun hadde å si rundt dette sa hun:

Vi er i 2021. Jeg ønsker å fremme likeverd og det unike med hvert et menneske.

Samanta Tina

Se intervjuet her:

Se musikkvideoen av The Moon Is Rising her:

Vi ønsker å takke Samanta Tina for et fint og inspirerende intervju. Takk for at du vil være en forkjemper for menneskers likeverd! Lykke til på veien mot Rotterdam!

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien