Hitmaskinen KEiiNO ute med ny coverlåt!

Foto: Julia Marie Naglestad/NRK

KEiiNO har gjort det igjen! Nå har vi nettopp fått en rykende fersk coverlåt fra supergruppen som ble formet tilbake i 2019 for MGP! Hitmaskinen som har produsert hit på hit, utgir nå sin andre låt etter årets MGP, og det denne gangen som skrevet en cover av «driver license» av Olivia Rodrigo.

KEiiNO ønsker å gjenta suksessen fra 2019

I 2019 hadde KEiiNO stor suksess med sin uptempo versjon av monsterhiten «Shallow» av Lady Gaga og Bradley Cooper. Nå setter KEiiNO sitt preg på de siste måneders store sensasjonslåt, «drivers license».

Hvis Olivia Rodrigo får høre KEiiNO sin versjon av megahiten kan det nok hende hun føler seg som en mor som plukker opp barnet sitt fra et bursdagsparty fylt med ubegrenset brus og godteri. KEiiNO sin versjon av låten passer nok nemlig bedre på løpetur og dansegulvet enn rett før man går å legger seg.

Show gjennom hele Norge og Europa

Flere måneder med stengte treningssentre og god tid hjemme til å diske opp med herremåltider har satt sine spor, så nå må vi sette inn støtet for å komme i bedre form frem mot sommeren. Vi håper jo så klart å få kunne showe rundt på scener gjennom hele Norge, kanskje til og med i Europa, så fremover blir det fullt fokus på treningen igjen, med «DRIVERS LICENSE» på toppen av spillelista, forteller trioen mens de ler

KEiiNO håper nå at vi ser enden av pandemien snart, og at dansegulv og parker igjen kan fylles med danseglade musikkelskere. Bandet sin versjon av «DRIVERS LICENSE» beviser også at en bra sang, kan bli enda mektigere med litt joik – akkurat slik de gjorde med «Shallow» for to år siden som har strømmet over 12 millioner ganger.

I forbindelse med slippet av «DRIVERS LICENSE» sparker KEiiNO i gang en challenge på TikTok, plattformen hvor Olivia Rodrigo og originalsangen fikk sitt store gjennombrudd. Kan KEiiNO sin versjon følge i fotsporene til originalen?

Originallåten til Olivia er avspilt på Spotify over 621 millioner ganger, og sett over 177 millioner ganger på YouTube.

Hør låten her og bedøm for deg selv! Del gjerne med oss i escNorge på våre Facbooksider!

Hva synes du om låten?

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien