Videointervju med ROXEN: Synes det var så stas å samarbeide med Alexander Rybak!

Foto: Bogdan Petrice

På fredag hadde vi et utrolig hyggelig intervju med ROXEN, som skal representere Romania i årets Eurovision Song Contest med låten «Amnesia». 

Vi har tatt en prat med Roxen for å finne ut hvordan 2020 og kanselleringen av Eurovision har vært for henne. Etter at Eurovision i fjor ble avlyst fikk hun raskt vite at hun skulle få delta for landet i år. Prosessen har vært lang, og nå er hun glad for å kunne representere landet sitt med låta «Amnesia». 

«Amnesia» har et budskap som kan treffe mange mennesker der de er i livet. Under intervjuet nevnte Roxen at låten handler om selvkjærlighet og om hvordan man kan finne sin indre styrke. ROXEN innrømte også at det var en stor ære for henne å kunne samarbeide med Alexander Rybak og hun føler seg utrolig takknemlig og heldig som har fått denne muligheten. 

Se intervjuet her:

Musikkvideoen til låten «Amnesia» forteller historien om en ensom jente som sliter med sitt indre selvbilde og hvor følelsene hennes styres av miljøet rundt henne. Selv om hun hele tiden er omgitt av frykt som har kontroll over henne, klarer hun til slutt å kvitte seg med den. Hun tar tilbake kontrollen og dermed blir hun stadig sterkere og tryggere på seg selv.

Se musikkvideoen av «Amnesia» her:

Vi ønsker å takke Roxen for et utrolig koselig intervju. Vi ønsker deg masse lykke til på veien mot Rotterdam! 

Del:
Relaterte artikler
EBU
2023: Alle låtene
Intervjuer
2023: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2023
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien