Kristian Kostov fortviler: Absolutt alle i familien min er innlagt på sykehus

Foto: EBU / ANDRES PUTTING

Den bulgarsk-russiske sangeren, Kristian Kostov, som representerte Bulgaria med sølvmedaljelåten «Beautiful Mess» i 2017 forteller på sin instagramkonto at han og familien er hardt rammet av coronaviruset:

«Literally my whole family is hospitalised. Mom, dad, aunt, uncle and today I woke up at 8 am because of my grandfather feeling really bad, and now he’s hospitalised as well. Please take care of yourself. Get vaccinated. You dont want all of this. Trust me. Everyone except for Daniel and Maria (manager) are either covid positiv or have to quarantine. Me and Sofia are feeling good. Almost back to normal, but everyone else are not».

Kristian har i flere poster fortalt åpent om at han har slitt med corona, men at han nå er på bedringens vei.

Artisten har ikke ligget på latsiden etter sin deltakelse i Eurovision Song Contest, og har utgitt flere nye låter, designet eget klesmerke, og vært deltaker i det kinesiske programmet «Singer 2019» som blant annet resulterte i en ny utgivelse av Beautiful Mess (Inspired by China). Se video av fremførelsen under.

Vi ønsker Kristian og familien god bedring.

Kristian Kostov – Beautiful Mess (Inspired by China)

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien