Ny musikk fra Big Daddy Karsten!

Foto: Are Næsset

Fra MGP-hit i Norge til New Music Friday i India – Big Daddy Karsten har sluppet sin nyeste singel «Stepz»

Big Daddy Karsten fant rapen som ungdom, en sjanger med et åpent, ærlig og tøft uttrykk der han følte han fikk sagt mye på kort tid. Den første platen kom med duoen Folkefiender sammen med rapperen Ego. Han var også sentral som battle-rapper når VGTV satset på Skeez-TV. Big Daddy Karsten har vært headliner på de største Pride-festene i Norge, og blant annet spilt på festivalene Skral, Hove og Canal Street.

Karsten var skjult homofil når han begynte å rappe og det var nok få som så for seg at den store, maskuline rapperen var homofil. Da han kom ut av skapet i november 2016 ga det mye oppmerksomhet og satte fokus på det faktum at få rappere verden rundt tør å være åpent homofile.

I 2021 deltok Karsten i Melodi Grand Prix med sangen «Smile» og han ble en favoritt blant mange. Nå er han ute med sin nyeste låt «Stepz«. En herlig dansbar låt med positivt fokus på kropp og sex, med masse glimt i øyet.

«Stepz» begynte som de aller fleste låter jeg skriver, med at jeg fikk en vanvittig fet beat av min faste våpendrager Are Næsset (50% av produsent-teamet bak «Smile»). Jeg fikk den typ 2 måneder inn i lock down og jeg bare kjente at jeg savna London, Elsker, Cæsar og SLM så sykt masse. Jeg lagde en fantasiversjon av de fire plassene slått sammen til en, i hodet mitt, som ble en bamsebar der alle ville ha meg og bare satt ord på det, haha!
Låta er dansbar, morsom, sex og kroppspositiv med det derre Karsten glimtet i øyet, lolz. Den er nok bittelitt hardere kost enn «Smile», men likevel litt i samme lane. Jeg håper jo det at vi snart kan danse svette sammen og utøve god gammaldags norsk alkoholkultur sammen, og i mellomtiden kan vi jo øve med opptil 10 gjester i eget hjem med «Stepz» på annlegget, haha!

Big Daddy Karsten

«Stepz» klarte ikke å komme med på New Music Friday på Spotify i Norge, men Karsten deler stolt at den gjorde det i India!

Hør den nye låta hans her:

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien