Israel: Eden Alene overrasket med akustisk minikonsert!

Foto: Shai Franco / eurovision.tv

Bare dager før hun setter kursen mot Rotterdam og Eurovision Song Contest, overrasket Eden Alene med en unik opptreden fra DCity. Her fremførte hun -Set Me Free live for første gang.


Eden Alene returnerte tilbake til DCity – der hun opprinnelig filmet videoen til sangen Set Me Free, for et unikt live-show. Der fremførte hun akustiske versjoner av -Set Me Free, som hun vil representere Israel med og Duncan Laurences sang -Arcade som vant Eurovision Song Contest i Israel i 2019. Hun fremfører også sin egen versjon av Eleni Fourieras -Fuego og Beyoncé’s -Listen.

Akustisk versjon av -Set me Free:

Forberedelser og intervjuer.

De siste dagene har Eden jobbet døgnet rundt med øvelser og den siste finpussen på sceneshowet sitt til Eurovision Song Contest. I tillegg har hun gjennomført dusinvis av intervjuer for internasjonale medier gjennom zoom. Den israelske delegasjonen til Eurovision Song Contest reiser til Rotterdam førstkommende lørdag 8. mai.


Israels første øvelse på Eurovision-scenen vil finne sted søndag 9. mai klokken 13:40. Da vil journalister og fans for første gang få se koreografien, sceneshowet og ikke minst kjolen til Eden. Kjolen er designet av den berømte israelske designeren Alon Livne og stylisten Itay Bezaleli.

Jeg er spent og glad for at øyeblikket endelig har kommet. Etter kanselleringen av fjorårets Eurovision og alle vanskelighetene underveis, var det øyeblikk da jeg trodde Eurovision Song Contest ville bli kansellert igjen. Så det føles flott å få muligheten til å stå på den store scenen i Rotterdam og representere Israel så godt jeg kan.

Eden Alene

Vi i ESC Norge var blant de heldige som fikk litt av Edens tid, og resultatet av det, kan du se her:

Vi ønsker Eden lykke til på ferden mot Rotterdam!

Del:
Relaterte artikler
EBU
2023: Alle låtene
Intervjuer
2023: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien