Open Up til digital Eurovision Village!

Foto: eurovision.tv

For fans som er vant til å reise til vertsbyen så er det vanlig å ta en tur innom Eurovision Village for å sjekke ut folkelivet, gratiskonserter og Eurovision-sendingene på storskjerm. Men fortvil ikke, Rotterdam make it happen – det blir digital Eurovision Village i år!

EBU har i dag annonsert at det The City of Rotterdam vil lansere et online Eurovision Village som åpner den 15. mai, og vil holde åpent til og med den 23. mai.

Du kan besøke Eurovision Village digitalt her.

Fans fra hele verden inviteres til å utforske Eurovision-vertsbyen 2021 og oppdage de ikoniske severdighetene og lydene i Rotterdam. Man kan også nyte unike konserter og opptrender fra tidligere og nåværende Eurovision-deltakere.

Eurovision Village er den offisielle fan-sonen for dette arrangementet, hvor et bredt spekter av musikere og artister – inkludert 2021 deltakerene – vil opptre, og hvor fans møtes. Alle er velkomne til å være med og nyte musikken og den gode stemningen, fordi tilgangen er gratis. Det er en offisiell del av Eurovision Song Contest, organisert av European Broadcasting Union (EBU) i nært samarbeid med nederlandske kringkastingsselskaper NPO, NOS og AVROTROS samt Host City Rotterdam.

Digital Eurovision Village vil holde åpent fra 15.-23. mai. Foto: eurovision.tv

Online Eurovision Village er designet og skapt av Rotterdam Festivals, Tribe Company og DEPT digitale byrå.

Du kan lese mer om saken på Eurovision.tv siden sider.

Del:
Relaterte artikler
EBU
2023: Alle låtene
Intervjuer
2023: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2023
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien