TIX overrasket av gave fra fansen

TIX ble overrasket av delegasjonsleder Stig Karlsen med gave fra fansen i "Tangens Grand Prix Boble".

Da Andreas (TIX) satt og spiste sin vanlige middag på hotellet mandag kveld kom plutselig den norske delegasjonslederen Stig Karlsen inn med noe digre greier i armene. De digre greiene var en gave til TIX fra fans hjemme i Norge.

Etter de første prøvene, og før prøvene nummer to tenkte en gruppe norske Eurovision-fans at det det ville være fint å booste energien litt ekstra. Medlemmer av Facebookgruppa «Tangens Grand Prix Boble» samlet inn penger til noe som kunne inspirere vårt norske håp.

Det var mange mennesker involvert for å å gaven på plass. Broren til en nabo, som bor i Rotterdam fungerte som kurér og sto for innkjøpene. Den nederlandske verten for den norske delegasjonen, Peter Van Delft sørget for å få gaven til rett sted. På det rette stedet var det delegasjonsleder Stig Karlsen som sto for overrekkelsen.

Medlemmene i «Tangens Grand Prix Boble» ga en svært blomst i rødt hvitt og blått for å minne om hjemlandet. En kosekatt for å lindre savnet av katten Findus som TIX er så glad i. Og selvsagt en svane, for å minne TIX på hva han har blitt. Han har jo selv sagt at han er den stygge andungen som har vokst seg til en svane.

De røde, hvite og blå blomstene skal minne TIX om hjemlandet.
Kosekatten skal lindre savnet etter Findus
En svane skal inspirere

Under overrekkelsen satt den svenske delegasjonen like ved, kanskje litt misunnelige? Tusse hadde sin teori om hva som var i pakkene.

Hele overraskelsen TIX fikk under middagen ble filmet av NRK. Du kan se det hele her.

TIX ble overrasket av gave fra norske Eurovision-fans. Foto: NRK
Del:
Relaterte artikler
EBU
2023: Alle låtene
Intervjuer
2023: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien