Rotterdam: Dag fem med øvinger er vel overstått!

Foto: NPO/NOS/AVROTROS NATHAN REINDS / eurovision.tv

Vi er godt i gang med de siste forberedelsene til årets Eurovision Song Contest med første semifinale bare fem dager unna. I dag har 15 av 16 land i semifinale 1 hatt andre prøve.

Dagens øvingen gikk unna i raskt tempo. De 15 landene hadde kun 20 minutter på scenen hver. Landene som hadde øving i dag var: Litauen, Slovenia, Russland, Sverige, Australia, Nord-Makedonia, Irland, Kypros, Norge, Kroatia, Belgia, Israel, Romania, Aserbajdsjan og Ukraina. Den ukrainske vokalisten Kateryna er ikke i form. Hun har blitt covid-testet og er i karantene enn så lenge. Derfor stiller de med en stand-in under dagens prøver.

Siste land ut i semifinale 1, Malta, har andre prøve i morgen, sammen med de første ni som opptrer i semifinale 2, og «The big 5» + vertsnasjonen Nederland, som skal få ta i bruk scenen for aller første gang.

Her kan du se eksklusive klipp fra andre øvingsrunde:

Del:
Relaterte artikler