Hun ønsker å få kåret TIX til årets forbilde!

Foto: Julia Marie Naglestad/NRK

Tiril Marie Torgunrud er stor fan av TIX og håper historien hans når ut til folket. Ordene han sa fra MGP-scenen fikk tårene hennes til å trille! Nå jobber hun for å få flere til å se hvor mye artisten hjelper folk.

«Kjære Norge! Mens jeg står her så er det en ting jeg vil si. Husk at det alltid finnes en vei ut av mørket, og enten så går det bra eller så går det over.» Det sa TIX da han fremførte «Fallen Angel» under MGP-finalen i år. Akkurat de ordene er det mange som har tatt til seg, og tatt med seg videre. Tiril er en av dem.

Tiril har hørt på musikken til TIX siden 2015, da «Sjeiken» kom ut, men det var først da en kamerat tok henne med på TIX-konsert i 2019 at hun ble helt ‘solgt’.

«Jeg har fulgt med på det nye han har gjort og ble ordentlig rørt av han på Lindmo, og jeg kjente meg så mye igjen i det han fortalte. Etter han tok seieren i Melodi Grad Prix, og sa alle de flotte tingene, så bestemte jeg meg for at denne mannen bør bli årets forbilde», forteller hun entusiastisk til ESC Norge. Etter dette opprettet hun Facebook-gruppen ‘Vi som vil ha TIX som årets forbilde‘.
Gruppen hyller at Andreas setter psykisk helse på dagsorden ved å snakke om sin mentale helse, og de ønsker at gruppen skal være et sted der det er greit å snakke høyt om dette.

«Vi dro på innspillingen av programmet HAIK, og etter det har TIX og Andreas vært en stor del av hverdagen. Jeg er så stolt over hva han får til og det nydelige budskapet han sprer utover landet. Som Emelie Hollow sang: Du er ingen fallen engel, du er det hele Norge trenger!», sier hun.

I går viste Tiril virkelig sin takknemlighet og glede for ordene TIX sa under MGP-finalen i år. Hun ønsker å bære de ordene den visdommen med seg overalt hvor hun går, for å minne henne på at de kjipe stundene ikke er permanente. Tatoveringen som hun tok i går er derimot permanent.

Tiril ønsker nå å spre historien til TIX, for å få dem til å forstå hvor mye han hjelper folk.
«Jeg håper Andreas forstår at han har reddet mange liv, og at han har tatt folk ut av mørket. Hva skulle vi gjort uten? Spesielt med tanke på situasjonen verden er i nå, med mye isolasjon og ensomhet», avslutter hun.

Hun håper selvsagt at TIX klarer å ta seg videre fra semifinalen den 18. mai, og deretter håper hun at han gjentar det Rybak gjorde i 2009.

Del:
Relaterte artikler
MGP
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien