TIX live på turkis løper

Foto: Andreas Blaauw-Hval / NRK

I kveld går den offisielle åpningsseremonien av stabelen i Rotterdam. Den norske delegasjonen, med TIX i spissen, er ventet å delta med tre personer. Du kan følge med live mens seremonien foregår!

Til vanlig er det en rød løper med masse presse som samles for å snakke med de deltakende delegasjonene. Årets event blir en annerledes affære, preget av smittevern og strenge restriksjoner.

37 av av de 39 deltakende delegasjonene vil ankomme løperen i båt, kun Australia og Polen må stå over. Den australske delegasjonen deltar i årets Eurovision hjemmefra, med sin live-on-tape fremføring, og den polske delegasjonen sitter i karantene etter påvist covid-19 hos en i deres reisefølge tidligere denne uken. Årets løper er turkis, takket være en av hovedsponsorene og presentasjonspartner for ESC 2021 – Morrocanoil.

Når artistene går nedover løperen i sine fineste kjoler og designerantrekk vil bakteppet være Nieuwe Maas River og Erasmusbrug.
Følg med livesendingen fra klokken 18:00 her:

TIX, Stig Karlsen (Norges Head of Delegation) og Camilla Sand (Norges Head of Press) er de tre som er ventet å delta for Norge på kveldens evenement. De vil ankomme den turkise løperen med båt og bli intervjuet live av Koos van Plateringen and Fenna Ramos, før de ønskes velkommen av ordføreren i Rotterdam, Mr. Ahmed Aboutaleb og personell fra EBU og kringkasterene AVROTROS, NOS, NPO.

Det meldes om sur vind og mye nedbør i Rotterdam i dag, men vi håper været klarner opp til slik at alle delegasjonene får en fin kveld på den turkise løperen.

Del:
Relaterte artikler
EBU
2023: Alle låtene
Intervjuer
2023: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien