KEiiNO får tur til Rotterdam allikevel!

Foto: Stian Werme / KEiiNO

Trioen som har blitt kjempepopulære blant Eurovision-fansen etter sin deltakelse i ESC 2019, og MGP 2021, er ønsket for å opptre i Rotterdam.

Tirsdag seter KEiiNO seg på flyet for å reise nedover til vertsbyen Rotterdam. De er nemlig invitert til å opptre på Eurovision Village – en digital plattform der tusenvis av fans fra hele verden kan se gratiskonserter den kommende uken. KEiiNO står på scenen på fredag!

Det føles helt fantastisk. Vi er så klare for å stå på en scene igjen og glede det fantastiske Eurovision-publikummet, og vi kommer til å synge for folk fra hele verden, så det gleder vi oss til, sier Alexandra Rotan (24) entusiastisk til Se og Hør. Sist gruppen sto på scenen i Eurovision Village var det live foran mer enn 20.000 til stede.

Gjengen fikk en andreplass i årets MGP med sangen Monument, men de er ikke bitre, selv om de innrømmer at det var litt vondt de første dagene etter finalen. Gruppen ønsker TIX og Norge all mulig hell og lykke og håper at han får en like god opplevelse som når de selv stod på Eurovision-scenen!

De som ønsket å se KEiiNO opptre med Monument i Rotterdam får derfor en liten del av ønsket sitt oppfylt den kommende uken.

KEiiNO slapp en helt ny låt for to dager siden. Hør «Summer Of My Life» her:

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien