Flo Rida is in tha house!

Foto: Fabrizio Cestari

Det har vært knyttet stor spenning til San Marino og Senhit sitt bidrag, som inneholder en sekvens med rapperen Flo Rida. Kommer han? Kommer han ikke? Vel, nå vet vi: han har ankommet!

I dag kom den amerikanske rapperen til Nederland og er klar for være sammen med Senhit på scenen. Senhit selv sier: ‘ Da jeg inviterte ham til å delta på Eurovision-scenen tilbake i mars, ble avgjørelsen tatt der og da med glede. Det var ikke lett å forutsi reisebegrensningene, men det gikk … Jeg er veldig glad for å ha ham med meg til å fremføre ADRENALINA, ikke bare til Europa, men til hele verden! Vi er klare!’

Flo Rida selv opptrer med den største ro og uttaler til pressen: «Hva skjer Nederland, det er Flo Rida! Jeg er så spent på å se dere på Eurovision Song Contest. Jeg skal på scenen med superstjernen talentfulle Senhit for å fremføre vår nye plate Adrenalina. Det er en så god følelse å være tilbake i Europa etter så lang tid. Jeg er veldig takknemlig for å kunne opptre igjen, og på den største scenen i verden. «

Så får vi se om Flo Rida løfter Senhit og San Marino opp på resultatlista – dersom de kommer til finalen.

Del:
Relaterte artikler
EBU
2023: Alle låtene
Intervjuer
2023: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien