Reaksjoner fra Tix og gjengen etter dagens opptreden. Og så ble det finaleplass!!

TIX i green room under semifinale 1. Foto: NRK

Norge og Tix er i finalen!!!

Rett etter Tix hadde gått fra scenen kom disse reaksjonene fra Rotterdam:

– Jeg aner ikke hvordan det hørtes ut, men jeg sang med hjertet. Å høre folk synge med på en så personlig låt når jeg er i Nederland er noe av det største jeg har opplevd.

Tix

Dette har han stålkontroll på. Det var så sterkt å se han ta av solbrillene for å vise ticsene sine, og den menneskelige siden av TIX-karakteren. Jeg hadde konstant frysninger og alt er kjempestort, selvfølgelig, for som jeg kjenner Andreas vet jeg at han aldri gjør noe halvhjertet. Jeg hadde aldri trodd jeg skulle se broren min stå på Eurovision scenen, men jeg er utrolig rørt og stolt av å se historien hans bli illustrert på en så fin og gjennomført måte, hvor sceneshowet går så sykt bra sammen med teksten og låta. Om ikke dette er nok for å komme til finalen skjønner jeg ingenting, for dette er alt Eurovision handler om.

Broren, Mathias Haukeland

Det er helt fantastisk å se hvordan alt har falt på plass og resultert i en så stor, mektig og rørende opptreden! Jeg er skikkelig stolt av Andreas og hele gjengen, de har virkelig levert! Nå håper jeg det treffer Europa like mye som det treffer meg

Emelie Hollow

Del:
Relaterte artikler
EBU
2023: Alle låtene
Intervjuer
2023: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien