Oddsen: Hvordan er det på oddsen før semifinale 2?

Foto: EBU / ANDRES PUTTING

I morgen braker det løs med semifinale 2 fra Rotterdam. Her skal 17 låter kjempe om de 10 siste finaleplassene som skal få delta i lørdagens finale av Eurovision Song Contest! Hvem vil gå videre i morgen?

På toppen troner fortsatt Italias Måneskin med en 22% sjanse til å vinne Eurovision, her fremfor Frankrikes Barbara Pravi med 18% og Destiny på en god tredjeplass med 16% sjanse til å vinne.

Samtidig er det mange svingninger som vil komme i løpet av ukene, og vi vil holde deg oppdatert!

Hvordan går det med TIX?

I skrivende stund ligger TIX på en fortsatt 15. plass på oddsen. Etter en god semifinale der han klarte å få en finaleplass står han fortsatt på stedet hvil. Vi er spente på å se om det kan komme endringer i morgen når man vet hvem de siste 10 konkurrentene han skal møte i finalen er.

Semifinale 2:

Topp 10 på oddsen til å gå videre fra semifinale 2 i morgen starter med Sveits og Bulgaria som begge topper med 94% sjanse til å gå videre. Videre etter følger Island, Finland, Hellas, San Marino, Portugal, Serbia, Albania og Moldova. Moldova og Østerrike ser ut til å kjempe om den 10 og siste plassen. Begge her med 48% sjanse til å gå videre.

I skrivende stund ser det ut i følge oddsen at Østerrike vil reise hjem fra Eurovision sammen med Danmark, Estland, Latvia, Tsjekkia, Polen og Georgia.

Sjekk ut vårt intervju med Dadi Freyr her!
Sjekk ut vårt intervju med Blind Channel her!
Sjekk ut vårt intervju med The Black Mamba her!

Hvem tror du blir TIX sine 10 siste konkurrenter i morgen?

Del:
Relaterte artikler
EBU
2023: Alle låtene
Intervjuer
2023: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien