Den store sangfestivalen

Foto: NRK

Het Grote Songfestivalfeest (Den store sangfestivalen) var et nederlandsk TV-konsertprogram fra 2019 med artister fra Eurovision Song Contest fra de siste seksti-fire årene og en pre-event før Eurovision Song Contest 2020, som skulle holdes i Amsterdam før kanselleringen skjedde.

Vertskapet for showet var i utgangspunktet kommentatorene for nederlandsk Eurovision Cornald Maas og Jan Smit, men sistnevnte måtte trekke seg på grunn av sykdom og ble senere erstattet av en av Eurovision 2020-medvertene, Edsilia Rombley. Rombley, som representerte Nederland i 1998 og 2007 i konkurransen, fremførte også sine bidrag under konserten. Tidligere nederlandsk talsperson Emma Wortelboer og Tim Douwsma, og Junior Eurovision Song Contest-kommentator Buddy Vedder dukket også opp som programledere under showet for å introdusere noen av artistene.

Etter den store suksessen til Het Grote Songfestivalfeest i 2019, vil den andre utgaven av den største sangfestivalen nå finne sted på Ziggo Dome i Amsterdam torsdag 9. desember 2021.

Ved den første utgaven sto mer enn tretti internasjonale deltakere på scenen og ble sunget til av tusenvis av fans. 9. desember 2021 får de igjen muligheten til å se favorittartistene sine under den andre utgaven av The Great Song Festival. Aldri før har så mange tidligere sangkonkurransevinnere opptrådt på en kveld!

Noen av artistene som skal opptre for publikum denne kvelden er Brotherhood of Man, Carola, Johnny Logan, Loreen, Sandra Kim, og fra Norge kommer Keiino og skal opptre – det blir garantert en suksess.

Så om du vil blåse i julebakst og lussekatter og granbar, så drar du til Rotterdam og får en fantastisk Eurovision førjulsfeiring!

Del:
Relaterte artikler
EBU
2023: Alle låtene
Intervjuer
2023: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2023
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien