The Mamas har børstet støv av 60-talls klassiker.

Foto: Anna-Lena Ahlström / Eurovision.tv


The Mamas følger opp Eurovision Song Contest-låten «Move» og deres siste singel «In The Middle» med en splitter ny sommer-låt. Det er en versjon av 60-tallsklassikeren «Itsy Bitsy Teeny Weeny Yellow Polka Dot Bikini», med en ny vri.


“Selv om det er en sang med leken tekst og sommerlig beat, har den i vår versjon ett viktig budskap – reisen fra body-shaming til kroppspositivitet. Det er en moderne innpakning av en klassisk fortelling om perfekte skjønnhetsstandarder og umulige samfunnsnormer som påvirker vår tillit, image og egenverd, og hvordan vi kan bryte oss løs fra dem. Fra “in the locker she wanted to stay”, til “showing her curves, honey she came to SLAY!”

The Mamas

The Mamas vil i dag starte utfordringen #ItsyBitsyDance på TikTok, – iført nettopp Yellow Polka Dot Bikinis!

Her kan du høre The Mamas versjon av «Itsy Bitsy Teeny Weeny Yellow Polka Dot Bikini»

The Mamas –

Etter de vant Melodifestivalen i 2020 med låta «Move», har trioen Ash Haynes, Loulou LaMotte & Dinah Yonas Manna, gjort stor suksess i hjemlandet. De har toppet både den offisielle singellisten og Spotify Top 50 i Sverige. Blant andre suksesser; de har gått virale på TikTok, hatt store hits på radioen og hadde den store æren av å opptre for kronprinsesse Victoria av Sverige på bursdagen hennes i fjor sommer. I oktober 2020 lanserte de debut-EPen sin «Tomorrow is waiting» med singelen «Touch The Sky». De har også gitt ut en jule-EP «All I Want For Christmas».

The Mamas stilte opp på nytt i årets Melodifestival med låten «In The Middle», hvor de endte på en tredje plass.

Del:
Relaterte artikler