Måneskin og Netta med hvert sitt spennende samarbeid.

Foto: Francis Delacroix

Årets Eurovision-vinnere Måneskin har laget ny versjon av sin store hit, «I Wanna Be Your Slave» sammen med gudfaren av punk, Iggy Pop. Mens Netta har slått seg sammen med Little Big på låta «Moustache».

Måneskin og Iggy Pop

Etter de vant årets Eurovision, har nesten alt Måneskin tatt i blitt til gull. En av de låtene som har gjort det veldig bra på hitlistene over hele Europa er «I Wanna Be Your Slave». I en artikkel i Kerrang sier gjengen i Måneskin at de synes det er en ære at Iggy Pop elsker musikken deres og at han ønsket å jobbe med dem.

«Det var rørende å se ham synge I Wanna Be Your Slave live foran oss, det var veldig stort å se en så stor artist være så åpen og vennlig. Vi vokste alle sammen opp med musikken hans, og han inspirerte oss til å starte et band, det er fortsatt utrolig for oss at vi hadde sjansen til å bli kjent med ham og lage musikk sammen. ”

Måneskin

Tidligere i uken delte Måneskin slutten av en videosamtale de hadde med Iggy, og det ser ut til at stemningen var god.

Her kan du høre den nye versjonen av «I Wanna Be Your Slave»

Little Big feat. Netta

Gruppa Little Big fra Russland er en av fjorårets Eurovision-deltagere som ikke fikk en ny mulighet i årets konkurranse, men det betyr ikke at de ikke har gjort suksess. De har sluppet låt på låt det siste året og fler av de har vært å finne på hitlistene i fler land. Little Big’s spesielle stil, gjør at de blir lagt merke til hvor enn de slipper musikk. Nå har de fått med seg vinneren av ESC 2018, Netta Barzilai på låten «Moustache».

Her kan du høre låta:

Del:
Relaterte artikler
EBU
2023: Alle låtene
Intervjuer
2023: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2023
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien