Utgivelse og intervju med IMERIKA!

Foto: Sara Abraham/UMG

Hun bergtok mange Melodi Grand Prix-fans i år med låta «I Can’t Escape». Der gikk IMERIKA videre til finalen etter å ha vunnet sin delfinale. Nå har IMERIKA sluppet sin første låt etter finalen. Låta heter «Sorry For Me». Hør den her.

Vi har tatt en prat med IMERIKA.

Hva handler låta om?

Låta er den første delen av en lengre historie som slippes i løpet av høsten! Man kan kanskje kalle det en musikalsk selvbiografi? «Sorry For Me» er med hensikt skrevet fra ei yngre Erika’s perspektiv, der man kanskje ikke hadde funnet ut av like mye. Det var mye usikkerhet og ting som ikke stemte, så jeg reagerte med å isolere meg. Selv om kanskje noen ville meg godt, velger man til slutt å verne om seg selv når man ikke har verktøyene til å vurdere situasjonen man står i.

Foto: Sara Abraham/UMG

Hvordan har det gått etter Melodi Grand Prix?

Det har gått superfint etter Melodi Grand Prix. Det var en veldig fin opplevelse, og jeg er utrolig glad for at jeg var med. Tiden etter har gått i ett med å ferdigstille EP.

Kunne du tenkt å blitt med i MGP igjen?

Jeg har ingen klare planer for å være med i Melodi Grand Prix igjen, men man skal aldri si aldri. Hvis låta føles riktig skal du ikke se bort i fra at dere kan se meg igjen!

Hør IMERIKA’s låt fra Melodi Grand Prix her.

Har du flere spennende prosjekter på gang?

Jeg har flere spennende prosjekter på gang, jeg skal blant annet spille på By:Larm, og ikke minst slipper jeg EP i løpet av høsten! Så bare følg med!

Vi ønsker IMERIKA masse lykke til med sin EP! Hva synes du om låta «Sorry For Me»?

Del:
Relaterte artikler
EBU
2023: Alle låtene
Intervjuer
2023: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien