Tix har skrevet bok!

Foto: Christoffer Buringrud Helvik Munter AS

Via sine sosiale medier melder Tix i dag at han har blitt forfatter og gir ut bok om seg selv. Boka heter «Den Stygge Andungen».

Boka «Den Stygge Andungen» er historien om Tix, og om Andreas. Her har han gravd frem mye rart og han håper boka vil inspirere og være til hjelp for mange unge der ute.

 Det har jo vært et ganske spesielt halvår hvor jeg endelig har latt dere bli litt bedre kjent med både TIX og Andreas. Nå skal jeg fortelle hele historien fra begynnelsen. Det har jeg ventet i sååå mange år på å få gjøre. Å endelig kunne gjøre meg forstått.

Dette er boken om TIX. Og om Andreas. Om å spille gitar til fingertuppene blør fordi tvangstankene ikke gir seg, om veien fra musikkrommet på Gjettum ungdomsskole til de store musikkstudioene i Los Angeles, og om at det alltid er håp – selv når det er vanskelig å finne sin plass i verden.

Jeg håper denne boken vil inspirere og være til hjelp for mange unge der ute, og jeg gleder meg til dere blir enda bedre kjent med meg. Og gruer meg litt…

Andreas Haukeland

Boka kommer ut 14 oktober og er illustrert av Odin Helgheim.

Del:
Relaterte artikler
EBU
2023: Alle låtene
Intervjuer
2023: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien