Belgias artist annonseres 15. september

Foto: (c) Zeb Daemen

Om få dager får vi vite hvem som etterfølger Hooverphonic for Belgia.

Den nasjonale kringkasteren i Belgia, RTBF, bekrefter at de har valgt ut sin artist for neste års utgave av Eurovision. Og allerede i neste uke, tidlig på morgenen onsdag 15. september, vil vi få vite hvem det er samt navnet på låten.

Belgia blir dermed det første landet som avslører sin deltager til neste års konkurranse.

Kringkasteren RTBF har valgt ut artister internt for Eurovision siden 2013, noe som har gitt dem litt blandede resultater. Loïc Nottet og «Rhythm Inside» kom på en fjerdeplass i 2015, og Blanche fikk samme plassering da hun deltok i 2017 med «City Lights». I 2018 og 2019 gikk ikke landet til finale. Det klarte imidlertid Hooverphonic i år, men det ble bare en 19. plass på bandet.

Nedenfor får du et gjenhør med Hooverphonics «The Wrong Place» i årets finale.

Del:
Relaterte artikler
EBU
2023: Alle låtene
Intervjuer
2023: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien