Latvia har startet utvelgelsesprosessen

Foto: EBU / THOMAS HANSES

Fra i dag av er det mulig å sende inn låter til Supernova 2022.

Den latviske kringkasteren LTV har i dag åpnet vinduet for å sende inn låter til deres utvelgelse til neste års Eurovision, Supernova 2022. Vinduet er åpent til 7. desember, men kringkasteren sier samtidig at de forbeholder seg retten til også å invitere noen artister og låtskrivere til å sende inn bidrag.

LTV skal etablere en jury som skal gå gjennom de innsendte bidragene og ta ut de som får være med i Supernova. Jana Semjonova i LTV sier at de ønsker å få med både nye og etablerte artister og låtskrivere.

Supernova er dermed tilbake etter et års pause siden fjorårets vinner Samanta Tina i år ble valgt av kringkasteren til å delta i Rotterdam. Noe som dessverre for henne endte med sisteplass i hennes semifinale selv om hun fikk mange positive tilbakemeldinger for sin entusiasme for Eurovision.

Og her er et gjenhør med The Moon Is Rising:

Del:
Relaterte artikler
EBU
2023: Alle låtene
Intervjuer
2023: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien