Ny musikk fra kjente og kjære ESC-artister!

Foto: Per Heimly

KEiiNO og Måneskin er blant populære Eurovision-artister som i dag har sluppet ny musikk!

End of Time (Taste of Heaven) er den nye låten til KEiiNO der de leker med flere sjangre og dermed viser den store bredden de har i sitt musikalske uttrykk. En låt som både har elementer av glamrock, electrobeat, samisk rap, flerstemt englesang og gitarspill med alternative akkorder. Temamessig henspeiler låten på at vi er på full fart inn i Halloween-sesongen. Her er det armageddon, altså verdens siste dag, men likefullt full fest! Det er blitt en fengende låt som har alle forutsetninger for å bli en solid hit!

I anledning denne utgivelsen har bandet i samarbeid med fotograf Per Heimly sluppet nye, spennende bilder der de ikler seg hvert sitt alter ego.

Ellers melder KEiiNO at første konsert etter at Alexandra Rotan er ferdig med Stjernekamp blir på Vulkan Arena i Oslo 20. november. Deretter legger de ut på juleturné rundt om i landet, så her er det mye å glede seg til!

Årets Eurovision-vinnere Måneskin er også ute med sin første nye låt etter at deres store seier i Rotterdam i mai. De har siden det feiret mange triumfer med sterke listeplasseringer både i Europa og USA med vinnerlåten Zitti E Buoni, Beggin’ og I Wanna Be Your Slave. Nå satser de på nye solide listeplasseringer med MAMMAMIA. For oss som er blitt godt kjent med de italienske rockernes musikk er dette en låt i beste Måneskin-tradisjon.

Og vi bare minner om at neste år blir de å se på Ekeberg i Oslo fredag 24. juni under Tons of Rock!

Og som om ikke dette er nok så har Vanilla Ninja sluppet sitt første album på 15 år! Dette jentebandet fra Estland smeltet hjertene til mange Eurovision-fans i 2005 da de representerte Sveits med Cool Vibes og ble nr. 8 i Kyiv. Før jul ifjor annonserte de sitt comeback og nå på sensommeren og høsten har de fristet fansen med i alt fire singler fra det nye albumet. Et album der vi kjenner igjen Vanilla Ninja-lydbildet som mange er blitt glade i, men der de også varierer med et par neddempa nærmest akustiske låter og en tittellåt som er mer i EDM-landskapet.

Det er besetningen fra Eurovision 2005 vi møter her med Lenna Kuurma, Piret Järvis-Milder, Triinu Kivilaan og Katrin Siska. Fra «Encore» har vi hentet The Reason Is You.

Del:
Relaterte artikler
Eurovision 2023
2022: Alle låtene
Intervjuer
2023: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2023
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien