BBC inngår spennende samarbeid

Foto: EBU / THOMAS HANSES

Storbritannias nasjonale kringkaster, BBC, har lagt fram planene deres for Eurovision 2022 og bekreftet et nytt samarbeid for å bestemme den britiske artisten til Torino. TaP Music har avtalt et samarbeid med BBC for å hjelpe til med å velge en artist og sang til konkurransen, på lignende måte som kontrakten med BMG om å velge James Newman til konkurransene 2020 og 2021.

I den siste pressemeldingen fra BBC beskrives TaP Music som et «globalt musikkforlag og administrasjonsselskap» bak noen av de største navnene i den britiske musikkbransjen, inkludert internasjonale artister som Lana Del Rey, Dua Lipa, Ellie Goulding, og Hailee Steinfeld.

Storbritannia er nok en gang på jakt etter en omveltning av formuer i Eurovision 2022, etter å ikke ha fått et eneste poeng fra både seere og juryen i Rotterdam tidligere i år med James Newmans «Embers».

Hva syns du om dette nye samarbeidet? Tror du Storbritannia kan oppnå etterlengtede gode resultater i Turin?

Del:
Relaterte artikler
EBU
2023: Alle låtene
Intervjuer
2023: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2023
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien