Nå er alle låtene valgt – hør dem her

Foto: EBU / STIJN SMULDERS

De 18 bidragene som skal delta i Junior Eurovision 2021 i Paris er valgt, og her kan du høre samtlige bidrag.

Hele åtte land returnerer i år. Det er Albania, Armenia, Aserbajdsjan, Bulgaria, Irland, Nord-Makedonia, Italia og Portugal. Hviterussland er som kjent utestengt fra Eurovision og har mistet sitt EBU-medlemskap, og er derfor heller ikke å se i Junior Eurovision i år.

Barbara Pravi som tok Frankrike nesten helt til topps i Eurovision i mai, får fremføre «Voilà» i finalen. I tillegg skal fjorårets JESC-vinner, Valentina, opptre med vinnerlåten «J’imagine». Det er faktisk tredje år på rad at Barbara «er med» i Junior Eurovision. Hun var nemlig med på å skrive «J’imagine» for Valentina, og året før skrev hun det franske bidraget som ble nummer fem i Polen.

Armenia

Ukraina

Aserbajdsjan

Bulgaria

Irland

Malta

Georgia

Nord-Makedonia

Portugal

Spania

Russland

Italia

Tyskland

Frankrike (vertsland)

Armenia

Serbia

Nederland

Polen

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien