Forhåndsbilletter til Melodi Grand Prix 2021 legges ut klokken 12:00! Skaff deg billetter på denne måten!

Foto: Mandy Pettersen, escnorge. Logo: NRK

Endelig er vi her! 21 låter skal konkurrere om å representere Norge i Eurovision Song Contest i 2022! Det blir 4 delfinaler, en siste sjanse – rett og slett uker med fest!

Melodi Grand Prix 2021 nærmer seg med stormskritt og fra klokken 12:00 torsdag 25. november legges forhåndsbilletter til den fantastiske festen ut til fansen.

I år vil det bli 21 låter, der delfinalene vil bestå av 4 sanger. Samt at det er 5 forhåndskvalifiserte. I tillegg vil det også være en sistesjanse.

Nå er det mindre en to måneder til den første delfinalen i Melodi Grand Prix 2022, og da er det ingen bedre start å kickstarte året 2022 på enn å kjøpe billetter til disse arrangementene.

Det legges i første omgang ut billetter til de 4 delfinalene, samt sistesjansen. Datoenen for showene ligger i lenken.

Billettene koster 250,- + avgift, og de kan bestilles fra lenken nedenfor.

Alle showene vil være på H3-arena ute på Fornebu, som man kan komme seg til enkelt med kollektivtransport fra sentrum av Oslo.

For å forhåndsbestille billetter – GÅ INN PÅ DENNE LENKEN HER!

Det offentlige salget starter fredag 26. november, så her er det en gylden mulighet til å få ett døgns forsprang på andre som vil bestille!

Vi i ESC Norge ønsker alle lykke til med billettkjøp, også håper vi å se så mange som mulig av dere til noen festuker på Fornebu i januar og februar.

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien