Disse skal delta i 3. kvartfinale i Eesti Laul!

Foto: ERR

I kveld fikk vi vite hvem som skal konkurrere kommende lørdag, i det som som blir kvartfinale 3 i Eesti Laul.

Vertskap for denne kvartfinalen blir de tidligere Eurovision-deltakerne Ott Leppland (2012) og Laura Põldvere (2005 og 2017). I aktualitetsprogrammet «Ringvaade» avslørte de i kveld hvilke ti artister som skal kjempe om fem semifinaleplasser.

Stefan – Hope

Elina Nechayeva – Remedy

deLULU – Music Saved My Soul

Goodreason – Three Days Ago

Lauri Pihlap – Take Me Home

Levvis – Let’s Talk About

Merilin Mälk – Little Girl

Alabama Watchdog – Move On

Shira – Under Water

Anna Sahlene – Champion

Her blir det altså gjensyn med Elina Nechayeva, som sang Estland til 8. plass i Eurovision 2018 med operalåten La Forza. Anna Sahlene er også tilbake, den svenske artisten som kapret en sterk 3. plass med Runaway for arrangørlandet Estland i Eurovision i 2002.

Ellers kjenner vi igjen Merilin Mälk, som var med i Eesti Laul i 2020 og rockebandet Alabama Watchdog, som var med i 2021-utgaven. Lauri Pihlap har også deltatt før, med bandet Lowry i 2009, som låtskriver i 2012 og som soloartist i 2014.

Dessuten legger vi merke til at alle låtene denne gangen er på engelsk, mens sist lørdag var alle låtene på estisk.

Del:
Relaterte artikler
Eurovision 2022
2022: Alle låtene
Intervjuer
2022: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2022
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien