KEiiNO har sluppet låt med Peder Elias

KEiiNO (f.v. Fred Buljo, Tom Hugo og Alexandra Rotan) og Peder Elias. Foto: Are Næsset

Helt på slutten av året har KEiiNO sluppet sin nye låt «A New Beginning», som de har samarbeidet med Peder Elias om.

Låten handler slik tittelen sier om en ny start, hvor man retter fokus på ting man ikke klarte. For selv om man ikke klarte å oppnå et mål i løpet av året, så kan jo året ha vært et ganske bra for det, forklarer de i pressemeldingen.

For KEiiNO har det i hvert fall vært et veldig bra år, med andreplass i årets MGP og Stjernekamp-deltagelse for Alexandra. «Monument» er årets 16. mest strømmede låt av en norsk artist. Totalt har bandet blitt streamet hele 28 millioner ganger bare i år.

Samarbeidet med Peder Elias kom istand gjennom bedriften PwC, som inviterte KEiiNO til å lage en låt med en mindre kjent artist til en julekalender. Selv om Peder Elias er et relativt nytt navn for mange, har han allerede klart å strømme til gull i Sverige med «Good for You» og klatret høyt på listene i Sør-Korea og Taiwan med «Bonfire».

Resultatet av samarbeidet ble altså «A New Beginning», som du kan høre under.

Del:
Relaterte artikler
MGP 2023
2023: Alle låtene
Intervjuer
2023: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2023
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien