Hva med…… Oda Gondrosen?

Det er ganske nøyaktig fire uker til første delfinale i MGP 2022. Foreløpig har det kommet ut få bekreftede eller ubekreftede rykter om hva vi kan vente oss på scena i neste års finale. Så langt er vi rimelig sikre på at Northkid , Kim Wigaard og Farida er tre av de vi får se. I dag presenterer vi en fjerde ganske sannsynlig deltaker. Mye tyder på at Oda Gondrosen fra Idol 2020 er en av årets artister som har lyst på en tur til Torino for å representere Norge i Eurovision.

Oda

Oda Gondrosen er en singer / songwriter fra Gressvig ved Fredrikstad. Den 24 år gamle artisten er kjent fra The Voice i 2013 og Idol i 2020, der hun kom på en flott tredjeplass. Hun har i sommer deltatt på låtkskrivercamp for MGP på Rena. i 2015 ga hun ut en låt som het «Unless». Den var skrevet av Lasse Jensen fra «Staysmann og Lass» og Maria Mohn. Begge to er tidligere MGP-deltakere.

I høst samarbeidet hun med Kim Rune Hagen, som var med i MGP 2021 med låta «My lonely voice», og Bjørn Halstensen som showet Christmas Party. Hun spilte også sommershow i Sarpsborg i 2021. Hun er i det hele tatt svært aktiv i sitt lokalmiljø rundt Fredrikstad/Sarpsborg i Viken.

Og nå er dette et navn som nevnes av flere når skravla begynner å gå om hvem som er aktuelle for MGP 2022.

Ikke bare stemme

Under Idol 2020 ble Oda særlig kjent for sin formidlingsevne. Det er ikke bare stemmen som bærer låta, men hun leverer også tekst med hjerte og sjel. TIX i dommerpanelet fikk så sterk reaksjon at han nesten begynte å gå løs på inventaret i studio.

At Eurovision ikke er fjernt for Oda viste hun gjennom sin versjon av «Euphoria».

Vi i escNorge er ikke helt sikre, men mer enn ganske sikre på at Oda er en av de du kan stemme på under MGP 2022.

10.januar

Årets låter og artister slippes ved en stor lansering 10.januar! Vi i escNorge følger meg, fanger opp signaler og gir deg det siste nye. escNorge er Tett På MGP.

Følg Oda Gondrosen på Instagram: https://www.instagram.com/odagondrosen/

På Facebook: https://www.facebook.com/odagondrosen

Her kan du følge Oda på Spotify:

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien