Dette er de første duellene i MGP 2022

Mira Craig. Foto: Julia Marie Naglestad / NRK

NRK har offentliggjort hvem som skal duellere mot hvem i den første semifinalen.

MGP 2022 er like rundt hjørnet, og på lørdag skal fire artister kjempe mot hverandre om én finaleplass. De tre resterende går videre til sistesjansen, så ingen ryker ut av konkurransen riktig ennå.

Ifølge NRK er det programleder Kåre Magnus Bergh som har trukket hvem som skal i duell mot hvem. Først ut er Mira Craig, som skal møte Eline Noelia. Mira har deltatt både som artist og låtskriver tidligere, og skrev Norges femteplass i Eurovision 2008. Eline deltar i MGP for første gang.

Les mer: Din guide til MGP 2022

I den andre duellen er det TrollfesT som møter Frode Vassel. Også TrollfesT debuterer i MGP, mens Frode har «vært med» tidligere. Rettere sagt, han har vært med som støttevokalist for tre norske Eurovision-bidrag; JOWST i 2017, Rybak i 2018 og KEiiNO i 2019. Dette blir hans første gang som artist i MGP.

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien