Blir Subwoolfer avslørt i kveld??

Subwoolfer. Foto: Julia Marie Naglestad / NRK

Mandag 10. januar ble hele Norge kjent med utenomjordiske Jim og Keith som Subwoolfer og låta deres «Give That Wolf a Banana».

Vi ble introdusert for brødrene Jim og Keith som møttes for 4,5 milliarder år siden, da månen var en egen planet. Siden har de erobret hver eneste planet i universet med musikken sin, og er dermed det største bandet i galaksen – noensinne.

Etter lanseringen begynte ryktene å florere. Hvem er Subwoolfer? Vi snakket med dem på lanseringsdagen, og der var det lite informasjon å hente.

For noen dager siden ble Subwoolfer oddsfavoritter. Les mer om det her.

Kan Ylvis stå bak?

Subwoolfer skjuler seg bak gule masker, som kan minne om karakterer fra NRKs Maskorama. Det har oppstått mange rykter både her hjemme og i utlandet de siste ukene.

Etter lanseringen begynte spekulasjonene å komme. Kan det være Ylvis-brødrene Bård og Vegard? Ifølge Dagbladet er også navn som Gaute Ormåsen og Erik & Kriss aktuelle kandidater.

Wiwibloggs har også skrevet om Ylvis-brødrene. Her nevner de blant annet hintene at de er en duo, pleier å lage låter om dyr, at humoren passer dem og at det høres ut som Ylvis-brødrene når de synger. Og både Subwoolfer og Ylvis er signert av Universal Music.

Flere mener også en av stemmene i Subwoolfer høres ut som Gaute Ormåsen. Det har vært spekulert i om det er Sondre Lerche, Tarjei Strøm og Bård Ylvisåker som står bak. I november delte de et bilde sammen på Sondres Instagram Story med teksten «Quick meet and great to plan our inevitable Eurovision ’22 entry». Det er samme bilde som Tarjei har delt på sin egen konto, men han nevner ikke Eurovision.

JOWST med hint?

Andre navn som har blitt nevnt er blant annet Marcus & Martinus, Ben Adams og Mark Read fra A1, Aleksander Walmann og JOWST. Mange spekulerer rundt JOWST fordi han tidlig i januar gikk ut på Instagram med at han skal gjøre andre ting enn han gjorde i fjor.

Livestream med Subwoolfer

Søndag 23. januar klokken 19.00 har vi en livestream med Subwoolfer. Vi håper dere blir med på sendingen og kommer med en hilsen til de utenomjordiske. Kan vi finne ut av noe mer om hvem disse utenomjordiske er? Bli med på moroa! Livestreamen kan du følge på ESC Norge sin Facebook-side og YouTube-kanal.

Del:
Relaterte artikler
EBU
2023: Alle låtene
Intervjuer
2023: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien