Disse skal lede Eurovision

Logo: eurovision.tv / EBU

Laura Pausini, Alessandro Cattelan og Mika er valgt til å være vertskap for årets Eurovision Song Contest i Torino, Italia.

Alessandro Cattelan er en TV-programleder som har vært på italienske TV-skjermer siden 2003. Han er mest kjent for å presentere X Factor Italia, han har og vært vertskap for Rai 1-showet Da grande. Laura Pausini dukket først opp på musikkscenen i 1993 da hun vant nykommerprisen for artister på Festival della canzone italiana di Sanremo. Med sin debutsingel «La solitudine» scoret hun en internasjonal hit med sangen som toppet listene over hele Europa. Siden den gang har hun gitt ut fjorten studioalbum, turnert over hele verden, og nylig dukket hun opp i sin debutfilm på Amazon Prime.

Den britisk-libanesiske sangeren Mika er kjent over hele Europa for musikken sin så vel som sin rolle som dommer på flere show. Mika er kjent i Italia for sin rolle som dommer på X Factor Italia etter å ha dukket opp i fire serier av showet, han har også presentert sin egen TV-serie og gitt ut en rekke album i landet.

Del:
Relaterte artikler
MGP 2023
2023: Alle låtene
Intervjuer
2023: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2023
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien