«Eurovision from home – Dora calling»

Foto: EBU / THOMAS HANSES

To uker før den store finalen i den kroatiske utvelgelsen Dora 2022, skal eurosong.hr gjennomføre en digital konsert for alle som liker kroatisk musikk.

Showet skal sendes på YouTube-kanalen EurosongHR i dag, 3. februar kl. 20:00, og vil ha undertekster for alle som ikke prater kroatisk.

Fjorårets variant, «Eurovision from Home – Dora edition», ble en stor suksess. Årets variant skal gjeste Dora-deltakere som skal synge noen av de mest minneverdige låtene fra Doras historie, i tillegg til egne låter.

I år får vi se noen av deltakerne fra Dora 2022, Albina, Franka og Hurricane. I tillegg kommer lederen for den kroatiske delegasjonen, Tomislav Štengl.

Fjorårets show
Om showet

Konseptet ble utviklet i mai 2020 som en respons på at Eurovision 2020 ble avlyst for første gang. I deltakerlisten kunne man finne artister som har gjort seg bemerket i kroatisk Eurovision samt offentlige personer som har tilknytning til Eurovision. Showet skjedde en uke før den planlagte finalen av Eurovision skulle finne sted. I tillegg til showet i sin helhet, kan man se alle opptredenene hver for seg på EurosongHRs YouTube-kanal.

30. januar i fjor ble det avholdt en spesiell versjon av showet, «Eurovision from Home – Dora edition», som en introduksjon til Dora 2021 og dets deltakere. Showet hadde stor mediedekning, noe som førte til over 200.000 visninger kombinert av alle fremføringene.

Del:
Relaterte artikler
EBU
2023: Alle låtene
Intervjuer
2023: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2023
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien