Trøbbel i Israel

Michael Ben David - Foto: Ohad Kab

Det har kommet meldinger fra Israel i kveld om at Ben David som vant billetten til Torino har hatt tanker om å trekke seg fra det hele.

Ikke et år uten en viss dose dramatikk. Nå er det den 25 år gamle sangeren fra Israel, som opprinnelig uttrykte optimisme om å representere Israel i Eurovision det handler om. Kilder nær artisten hevder nå at han vurderer å trekke seg fra Eurovision dersom han ikke kan representere landet sitt «med verdighet».

En kilde nær Michael sa til ynet (Israelsk nyhetsside): «Michael kommer helhjertet til konkurransen, men hvis han forstår det slik at det er politikk som frarøver ham retten til å representere Israel med verdighet, vil han ikke dra dit for å forakte flagget.»

Detaljene i denne uenigheten er ukjent, men kildens kommentarer antyder at problemer kan ha oppstått rundt israelsk politikk.

Til tross for dette fortsetter Michael sine forberedelser for Torino. Kilden fortsatte: «Michael Ben David jobber for tiden hardt for å forberede nummeret til Eurovision Song Contest og filmingen av den offisielle musikkvideoen, og har til hensikt å representere Israel med verdighet på verdens største sangscene.»

Så får vi se om vi klarer å holde politikk og musikk adskilt – og håpe at Ben David ikke trekker seg fra det hele. Hva tenker du? Bør vi være bekymret? Del dine tanker med oss i kommentarfeltet!

Her er låten vi forhåpentligvis får se han fremføre i Torino:

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien