Da var låta til Circus Mircus ute!

Georgia var ganske tidlig ute med å presentere de som skulle få reise til Torino under det georgiske flagget Allerede i november ble det klart at det var prog-rock bandet Circus Mircus som fikk det ærefulle oppdraget.

Til tross for at den georgiske kringkasteren, GPB, var tidlig ute med å offentliggjøre sin representant, har låta latt vente på seg. Men nå er den ute, og låta Circus Mircus skal ta med seg til den andre semifinalen i Torino heter Lock Me In.

I solidaritet med Ukraina, en historisk georgisk alliert, ønsker ikke Circus Mircus å slippe videoen til låta ennå, da de synes den er for fargerik og glad til å gi ut nå. De velger i stedet å gi ut sangen på videoplattformer med en svart bakgrunn med teksten «Video unavailable. This artist condemns russia’s invasion of Ukraine»

Hvem som skjuler seg bak navnet Circus Mircus er ennå en hemmelighet. Det vi vet er at de er ett band bestående av tre sirkusskole-dropouts. De ble venner mens de gikk på sirkusskolen, men valgte å slutte for å danne bandet Circus Mircus. Bandet ble dannet i Tiblisi i 2020, og de spiller hovedsakelig eksperimentell musikk og blander en rekke sjangre, der hver sjanger representerer en livserfaring og den «indre verdenen» i hvert av bandmedlemmene.

For en stund siden postet de sitt manifest på Instagram, der de i ett av punktene skriver at man skal «respektere den gylne regelen om anonymitet». Så det er tydeligvis ikke bare Subwoolfers som reiser til Torino uten å fortelle hvem de er!

Del:
Relaterte artikler
EBU
2023: Alle låtene
Intervjuer
2023: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2023
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien