Låten ble til i en drøm: Se vårt intervju med Mia Dimšić her!

Mia Dimsic - Foto: Mare Milin

Mia Dimšić, kjent under scenenavnet Mia, vant Dora 2022 og skal dermed representere Kroatia med låten «Guilty Pleasure» i årets Eurovision.

Mia startet sin musikalske karriere 2014, men er opprinnelig utdannet fagoversetter. Karrieren startet ved at et kroatisk band inviterte henne til å følge med de på deres turne i USA og Canada. Hennes debutalbum toppet albumlistene i Kroatia, og ble etter hvert sertifisert platina Kroatia.

I desember 2021 ble Mia annonsert som en av fjorten deltakere i Dora 2022, den nasjonale utvelgelsen Kroatia holder for å finne sin representant til Eurovision. Låta, «Guilty Pleasure», ble opprinnelig ikke skrevet for å konkurrere i Dora, men Mia og manageren bestemte seg for å sende inn låten i siste liten.

Vi i escNorge har hatt gleden av å intervjue Mia, og du kan se intervjuet her:

Her kan du høre fremføringen av «Guilty Pleasure» i finalen av Dora:

Vi ønsker Mia lykke til i Torino!

Del:
Relaterte artikler
MGP 2023
2023: Alle låtene
Intervjuer
2023: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2023
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien